İş Alanları İçin Yeni Bir Tanım: ‘’Özgürlük’’

İş Alanları İçin Yeni Bir Tanım: ‘’Özgürlük’’

Tuna Ofis yarım asırdır Ofis Mobilyası Sektöründe,  inovasyon, ergonomi ve fonksiyon gibi temel kriterleri esas alarak; insan ihtiyaçlarının, yaratıcılığının ve ofislerde geçirdikleri zamanların niteliğinin artması için tasarlıyor.

T Design Studio’nun vizyonu; Türkiye’nin ve dünyanın yetenekli, meraklı ve cesur tasarımcıları ile iş birliği içinde; sürdürülebilir, işlevsel ve estetik bir tasarım dünyası yaratmaktır. Modern mimarinin istikrarlı yapılarından ve çağdaş moda dinamiklerinden ilham alıyoruz.

Bu yıl da, bu vizyonun devamı olarak ofis yaşamında, çalışan verimliliğinin ve mutluluğunun artmasının ofisin bütününe etki etmesinden hareket ederek, yaratıcı bir iş planı ortaya çıkardık: Freedom@Work yeni fikrimizdir. Bu koleksiyon ile ofiste özgür çalışma anlayışını benimsedik.

Freedom@Work konsepti, ofisin belli alanlarını değil, ofisin dışı da dahil tüm alanları çalışma ortamına dönüştürebilecek ürün tasarımları içeriyor. Etrafımızdaki her şey bir biri ile etkileşimde; insanlar, mimari, tasarım, mobilyalar, aksesuarlar, aydınlatmalar, yemek alanları, dinlenme alanları, toplantı alanları… İnsanların her yerde, aynı zamanda bir bütünün parçası olarak bir arada ve etkileşim içerisinde olmasına olanak sağlayan, ilham verici hikayeleri olan ürünler tasarladık.