Yenilikçi Tasarım: OPEN UP!

Yenilikçi Tasarım: OPEN UP!

Tasarımın evrensel değerlerinden ödün vermeden müşterilerinin beklenti ve önceliklerine uyumlu çözümler üreten Tuna Ofis, yeni tasarımlarını müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.


Bugünün insanlarına güncel çözümler ve ürünler sunan Tuna Ofis, Taksim Meydanı’nda yer alan ve tüm ürünleri bir arada keşfedebilme imkanı sunan 1.600 metrekarelik yeni showroomunda ofislerini tasarım ve ergonomi ile buluşturmak isteyenleri bekliyor.


Günün önemli kısmını ofislerde ve masa başında geçirenlere inovatif ürünler sunan Tuna Ofis, ürün gamına Open-Up’ı ekledi. Open-Up sahip olduğu özel mekanizma ile kullanıcılara ister ayakta ister oturarak çalışma imkanı sunuyor.


Ofis çalışanlarının yaşadığı sağlık sorunları ile ilgili her gün birçok içeriğe rastlamaktayız. Bacak rahatsızlıkları, omurga eğrilikleri, bel ve boyun fıtıkları, kol ve elde meydana gelen sinir sıkışmaları bunlardan bazıları. Yüksekliği ayarlanabilir masa sayesinde oturma halindeyken monitör yüksekliğini göz hizanıza göre ayarlayabilir, ayakta iken boyunuza göre masa yüksekliğini dilediğiniz seviyeye getirebilirsiniz. Böylelikle, hareket etmeye yönlendiren ürünlerin eklem ve omurga hastalıklarının önüne geçmesi hedefleniyor. Herkesin kendi vücut özelliklerine göre ayarlanabilir özel tasarım ve ergonomik Open Up masalar tekli, ikili, dörtlü, altılı oturum sağlayabilen yapısı ile tüm ofislere kolayca entegre olabiliyor. Özel tasarım ayak yapısı ve pratik kontrol paneli sayesinde yüksekliği kolayca ayarlanabilen masa rahat bir kullanım sunuyor.


Çalışma koltuklarındaki ergonomiyi çalışma masalarında da kullanıcıya sunan Tuna Ofis, insan fizyolojisine uygun ve verimliliğini artıran ürünlerle sağlıklı çalışma ortamı yaratılmasına imkan sağlıyor.